Fysio inloopspreekuur voor HCS Leden
18 November

Fysio inloopspreekuur voor HCS Leden

Vanaf donderdag 18 november zal er tussen 19.00 - 21.00 uur een fysio  inloopspreekuur zijn op HCS. Het inloopspreekuur is bedoeld voor alle HCS leden, jeugd en senioren, om snel blessures te beoordelen en advies te geven voor een eventueel behandeltraject. Het inloopspreekuur is volledig gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.
 
HCS is blij deze samenwerking aan te gaan met NVFS Sportfysiotherapeut Joost Hoppstein.
Joost is geen onbekende op onze vereniging aangezien hij al meerdere jaren op donderdagen van 17.00 - 19.00 loop- en bewegingsscholing geeft aan D/C/B jeugd. Daarnaast hockeyt de dochter van Joost in de senioren. Joost heeft ook veel ervaring met hockey want hij heeft bij diverse andere verenigingen al training geven, zoals Spirit, Hudito, HDM en HCR. Als sportfysiotherapeut is hij werkzaam bij de www.perfect-performance.nl, een personal trainingscentrum op de Abel Tasmantraat 6 in Schiedam en bij de fysiotherapiepraktijk De Nieuwe Dam www.denieuwedam.nl op de  Nieuwe Damlaan 845 te Schiedam.
 
Wil jij bij Joost langs omdat je last van een blessure hebt of gewoon een vraag hebt, dan kun je hem vinden in bespreekruimte 1 in de gang bij de kleedkamers op donderdagen van 19.00 - 21.00 uur. Ook kun je vooraf natuurlijk even afspreken dat je langs wilt komen (niet noodzakelijk), hiervoor kun je bellen met Joost op 0642277261.
 
Let op! junioren leden t/m 15 jaar mogen alleen in aanwezigheid van een ouder langs gaan bij Joost. Overige junioren mogen alleen in aanwezigheid van een volwassene langs gaan bij Joost. 
Joost is aanwezig op 18 & 25 november en zal daarna na de winterstop weer aanwezig zijn. 

Nieuws afbeelding