Winterstop 2019-2020 - vergeet je keepersspullen niet!
27 November

Winterstop 2019-2020 - vergeet je keepersspullen niet!

Het is nog 10 graden en pas eind november maar in hockeyland is dat het signaal voor de start van de winterstop. Ook bij HC Schiedam gaan vanaf zondag 1 december de lampen uit en gaan de meeste vrijwilligers van een verdiende winterstop genieten. 


VERGEET NIET JE MATERIALEN & KEEPERSSPULLEN VOOR 1 DECEMBER MEE NAAR HUIS TE NEMEN!!

Op een aantal activiteiten na zal HCS gesloten zijn. Uiteraard is de vereniging van al haar leden en willen wij niemand onthouden om af en toe aan de hockeyskills te werken. Overdag zijn de velden gewoon beschikbaar en savonds op aanvraag ([email protected]). Indien de velden niet bespeelbaar zijn (door vrieskou of andere zaken) zal er op de website uiterlijk 16.00 uur een bericht staan.

Let op dat het clubhuis van 1 december t/m 16 februari gesloten is. Vanaf 17 februari zal weer het reguliere trainingsschema van toepassing zijn (met uitzondering van jongste-jeugd) waarna de week van 24 - 28 februari i.v.m. voorjaarsvakantie er geen jeugd en jongste jeugd trainingen zijn. 

Wij willen alle teams die zaalhockey spelen veel plezier wensen en voor de overige leden en vrijwilligers geniet van de hockey-loze periode en tot in 2020! 

Voor vragen mail naar [email protected]

HCS Hockey