Bijeenkomst spelregels zaalhockey
20 November

Bijeenkomst spelregels zaalhockey

Het zaalseizoen begint bijna. Omdat de spelregels afwijken van veldhockey organiseren we op donderdag 23 november om 19:30 in het clubhuis een bijeenkomst voor iedereen die hier meer van wil weten. Tijdens dit (opfris)moment leggen we uit wat de regels zijn aan de hand van voorbeelden. De bijeenkomst is ook voor diegenen die bij de Jongste Jeugd als spelbegeleider aan de slag gaat.

 

Zaalcompetitie

Voor zaalwedstrijden worden geen scheidsrechters aangewezen. Het is de verantwoordelijkheid van de begeleiders van het team om twee scheidsrechters te regelen voor ieder drieluik dat thuiswordt gespeeld. Deze scheidsrechters fluiten de wedstrijden van het eigen team, maar ook de wedstrijd van beide tegenstanders onderling. Bij de junioren mogen dit ouders zijn die hun kaart hebben behaald met de E-learning cursus clubscheidsrechter.

 

Meer informatie

Op de website van HCS vind je na inloggen onder club > documenten > arbitrage een overzicht van alle regels. In deze afspeellijst vind je video‚Äôs waarin allerlei verschillende spelsituaties in het zaalhockey worden uitgelicht.

Nieuws afbeelding