KLEDING/TEAM SPONSORING

Kledingsponsoring HCS 


Met ingang van het seizoen 2022-2023 introduceert HCS samen met haar nieuwe partner De Hockeywinkel en The Indian Maharadja de nieuwe HCS kledinglijn. Opnieuw ontvangen alle HCS leden een GRATIS thuisshirt met daarop de logo’s van de shirtsponsors. Het is voor de leden en/of sponsors niet mogelijk om andere logo’s op dit clubshirt te laten drukken. In februari 2023 wordt het nieuwe shirt gelanceerd.


Team sponsoren


Er zijn diverse mogelijkheden voor de teamsponsoring. De Hockeywinkel en HCS stellen hiervoor de sponsormap beschikbaar en hebben in samenspraak de kleurstelling gekozen. De teamsponsoring van uw zoon of dochter is nog nooit zo eenvoudig geweest. Via deze link kunt u de sponsormap voor dit seizoen vinden: https://issuu.com/sportslabel/docs/hc_schiedam_sponsormap


De Hockeywinkel is de leverancier van de HSC kledinglijnen. Om de uniformiteit en de uitstraling van HCS te waarborgen is gekozen voor één leverancier, die zorg draagt voor het officiële HCS logo. De Hockeywinkel hanteert aantrekkelijke kortingen en heeft een eigen drukkerij, waar uitsluitend gewerkt wordt met A-kwaliteit transfers en logo’s. Op deze manier wordt uw logo met het HCS logo op een goede manier gecombineerd. Bovendien is er naast aanschaf van de materialen en bedrukking geen sponsorbijdrage aan de club nodig. Selectieteams zijn in geval van sponsoring verplicht trainingspakken of hoodies van de HCS kledinglijn van The Indian Maharadja aan te schaffen via de Hockeywinkel. 


Wilt u een team in een trui of trainingspak van een ander merk gesponsord rond laten lopen? Liever niet maar het kan wel. HCS vraagt dan om een sponsorbijdrage van € 350,- en het HCS logo mag niet gebruikt worden. 


Meer weten?

Aanvragen voor team-wear kunnen worden gedaan via [email protected] 

Website: www.de-hockeywinkel.nl 

Mail: [email protected]  

Bezoek de winkel: Donk 7A, 2991 LE, Barendrecht 

Of bel: 0180 239 564


De adviesverkoopprijzen van het The Indian Maharadja HCS-tenue bij de Hockeywinkel:HCS kousen

€14,95

HCS thuis/uit shirt 

€39,90

HCS short

€34,95

HCS skirt

€34,95


Elk lid van HCS ontvangt 10% ledenkorting bij de Hockeywinkel op aankopen anders dan het clubtenue. De kortingen op team-wear variëren van 20 tot 25% KLEDING/TEAM SPONSORING