Terug naar bijna af
28 November

Terug naar bijna af

Na een hele mooie week waarin wij met heel veel van jullie onze blaashal hebben opgezet, hebben wij toch teleurstellend nieuws gekregen. Alle amateursport stopt vanaf 17.00 uur. Dat is pijnlijk en heel vervelend, maar voor nu gaat de zaalcompetitie nog gewoon door en hebben we de zaterdag en zondag tot 17.00 uur tot onze beschikking. Het ziet er naar uit dat we onze schitterende hal niet volledig, maar wel zo veel als mogelijk kunnen gaan gebruiken. Voor nu wachten wij nog op de vloer, maar binnenkort hebben wij jullie weer hard nodig om deze bij aankomst zo snel als mogelijk te plaatsen. Een mooi vooruitzicht in deze letterlijk donkere dagen.

Alle trainingen voor de senioren en junioren zijn inmiddels uit het schema gehaald. Er blijven slechts enkele trainingen voor de jongste jeugd op woensdagmiddag over en hier en daar een training voor een team dat nog een inhaalwedstrijd heeft. Het kan zijn dat jullie de komende dagen van de betreffende commissie of via jullie teamapp verdere informatie krijgen. De commissies zijn druk bezig om te kijken wat er wel kan. Dit is precies zoals we nu al bijna 2 jaar bezig zijn … Wat kunnen we WEL doen! Dat is ook waarom wij trots op onze club moeten zijn.

Vanaf vandaag zijn de maatregelen in het clubhuis verder aangescherpt. Buiten de coronacheck volgt nu ook het dragen van een mondkapje. Let er dus op dat beiden verplicht zijn voor iedereen die het clubhuis in wil. Daarnaast blijven uiteraard alle bestaande maatregelen van kracht.

Leuk is het allemaal niet, maar we slaan ons er ook nu echt wel doorheen. Let goed op de berichten vanuit de club de komende dagen/weken. Bovenal .. let goed op elkaar.

Het bestuur van HC Schiedam